Bio-Peeling

De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) – de unieke biologische peeling van Neoderma – is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken. De Neoderma Chinese kruidenpeeling / Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.
De Neoderma Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

 

De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) vermindert huidproblemen als:

  • Acne & vette huid
  • Overmatige pigmentatie & levervlekken
  • Littekens, grove poriën & striae
  • Rimpels & preventieve werking

Biologische Bio-Peeling / Chinese kruidenpeeling

Bio-Peeling Treatment

De Biopeeling is toepasbaar als eenmalige behandeling bij of in plaats van een schoonheidsbehandeling (preventieve werking) of als minikuur (3 maal binnen 10 dagen).

Belangrijk:
Daar dit geen gewone behandeling is maar een intense therapie, gelieve deze informatie in acht te nemen:

De eerste 12 uur na de behandeling:
– geen water over het gelaat spoelen;
– reinigen met een licht vochtig washandje, geen water over het gezicht spoelen, omdat het de behandeling verzwakt;
– gel en crème inmasseren, dan sunblock aanbrengen, bij veel zon eenmaal per 3 uur;
– veel water drinken: liefst 2,5 liter per dag.

Heeft U de Biopeeling of Biopeelingkuur ondergaan?
Dan tijdens en tot een week na de laatste behandeling:

– niet onder de zonnebank;
– niet echt zonnebaden;
– niet de huid sterk doorbloeden.

Wist u dat?
Wist u dat de Neoderma Bio-Peeling ook toegepast kan worden in de zomermaanden? Het is zelfs een aanrader om 8-10 dagen voor uw vakantie een Bio-Peeling behandeling te ondergaan, omdat deze ervoor zorgt dat u mooi egaal bruin wordt.
 
In principe kunt u al 24 uur na de Neoderma Bio-Peeling in de zon, mits u de huid beschermt met de Blue Blood Sun Cream (met Perfluorcarbon). Deze dient u om de 3-4 uur opnieuw aan te brengen.
 
Heeft u aanleg voor pigmentvlekken? Dan is het belangrijk (ook zonder Bio-Peeling) altijd goede zonbescherming te gebruiken!