Bio-peeling by Décaar

 

Deze unieke peeling van Decaar is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze bijzondere peeling heeft de werking om de huid van binnenuit aan te zetten tot nieuwe celproductie. Dit betekend dat de huid in zijn geheel in takt wordt gelaten en huid dus absoluut niet verdund. Het grote voordeel hiervan is dat de huid niet extreem rood wordt en ook zeker niet gaat vervellen. Doordat de peeling ook zijn uitwerking heeft op de huidimmuniteit zal deze ervoor zorgen dat alle problemen in de huid worden genormaliseerd.

Naar mate de huid ouder wordt neemt de stevigheid en elasticiteit af waardoor er verslappingen en rimpels ontstaan. Dit alles heeft te maken doordat het elastine en collageen in de huid afneemt. De algae peeling is dan ook zeer geschikt om toe te passen, omdat hij de productie van collageen en elastine stimuleert waardoor de huid weer zal verstevigen.

 

 

Doordat de Decaar Algae Peeling niet huidverdunnend werkt, is hij geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de getinte huid en dunne couperose huid. Toepasbaar het hele jaar door. De Algae Peeling kan eenmalig worden ondergaan om de huid een boost te geven, maar hij kan ook als kuur worden ingezet. Dit wordt sterk geadviseerd bij huiden met wat meer problemen zoals acne, couperose en pigmentvlekken. Er worden 3 behandelingen in 10 tot 14 dagen ondergaan.

Dit om er voor te zorgen dat de werkingen van peeling over elkaar heen worden gelegd. Op deze manier krijgt de huid een enorme stimulans tot nieuwe cel aanmaak en het normaliseren van de huidfuncties. Daarbij is wel het advies om de bijpassende producten voor thuis te gebruiken om het resultaat zo goed mogelijk te ondersteunen. Uiteraard zijn de producten van Decaar ook bij ons verkrijgbaar zodat we u een totaal pakket kunnen aanbieden.

De Algae Peeling biedt oplossingen voor huidproblemen als:

  • Acne & vette huid
  • Overmatige pigmentatie & levervlekken
  • Rimpels & preventieve werking
  • Couperose & rosacea

Bio-Peeling €77,-

Bio-Peeling kuur €211,-

model algen peeling
1524399204_AlgaePeelingTr
Wist u dat?
Wist u dat de Décaar Algen-Peeling ook toegepast kan worden in de zomermaanden? Het is zelfs een aanrader om 8-10 dagen voor uw vakantie een Algen-Peeling behandeling te ondergaan, omdat deze ervoor zorgt dat u mooi egaal bruin wordt.
 
In principe kunt u al 24 uur na de Décaar Algen-Peeling in de zon, mits u de huid beschermt met de Oxygen Sun Cream (met Perfluorcarbon). Deze dient u om de 3-4 uur opnieuw aan te brengen.
 
Heeft u aanleg voor pigmentvlekken? Dan is het belangrijk (ook zonder Algen-Peeling) altijd goede zonbescherming te gebruiken!