Definitief ontharen met ELOS

DEFINITIEF ONTHAREN MET ELOS METHODE

Er zijn tal van ontharingsbehandelingen maar weinig zijn zo effectief in definitief ontharen als de ELOS methode. De ELOS Methode is in tegenstelling tot laserontharen en IPL-ontharen wel geschikt voor elk huidtype en haarkleur. Dus ook voor blond en grijs haar.

De Elos methode is een veilige en effectieve behandeling voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Het laser ontharen of IPL ontharen is geschikt voor vrouwen en mannen; voor alle huidkleuren, van blank tot negroïde. Met de ontharingsbehandelingen kunnen onze huidtherapeuten naast donkere haren ook blonde haren verwijderen. In 90% van de gevallen zal de behandeling voordefinitief ontharen aanslaan. Vaak zijn er meer behandelingen nodig als de ontharing als gevolg van hormonen (bv overgang) is ontstaan.

Elos ontharen bestaat uit twee energiebronnen: radiofrequentie & licht. Hierdoor wordt definitief ontharen veel veiliger en effectiever. Haar groeit in verschillende fases, er zullen daarom meerdere behandelingen nodig zijn om de overbeharing te verwijderen. Het aantal ontharings-behandelingen kan per gebied en per persoon verschillen. Haar dat behandeld is, zal niet meer terugkomen. Er kunnen echter wel slapende haartjes actief worden, bijvoorbeeld in de menopauze. Het is daarom beter om i.p.v. permanent ontharen over permanente haarreductie te spreken. Ook is het met de Elos Motif mogelijk om 100% pijnloos te ontharen.

Elos ontharen wordt door uw zorgverzekeraar vergoed.
Afhankelijk van uw verzekering, is het mogelijk een vergoeding te krijgen voor de behandeling van overbeharing in het gelaat.

LASER ONTHAREN VERGOEDING?

Omdat wij werken met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten – die zijn aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en de ANBOS -), hebben wij een goede naam bij veel zorgverzekeraars. Behandelingen in het gelaat zullen dan ook worden vergoed.

Cosmetique Totale heeft geen verwijsbrief nodig van uw huisarts, dermatoloog of medisch specialist (enige uitzonderingen daar gelaten). Onze specialisten zijn direct toegankelijk en zij kunnen u adviseren bij het verkrijgen van een verwijzing geven indien de zorgverzekeraar daarom vraagt.

Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk. In uw zorgverzekeringspolis kunt u zien of en in welke mate u een behandeling vergoed krijgt. U kunt ook telefonisch contact opnemen met uw contactpersoon bij uw zorgverzekeraar om na te gaan welke vergoeding voor u geldt.
Cosmetique Totale is erkend door alle zorgverzekeraars. www.cosmetique.totale.nl/ontharen