Spray Tan ‘Vanitan’

vanitan

Spray Tanning zorgt voor een prachtig gebruinde huid, zonder de schadelijke effecten van de zon. Bij spraytanning, ook wel body tanning of airbrush tanning genoemd, wordt een huidvriendelijke vloeistof verneveld over de huid en zorgt voor een egaal gebruinde huid, binnen 10-15 minuten. Deze vorm van bruin zonder zon is geschikt voor het gezicht en lichaam.

  • Geweldig voor bruiloften, gala’s en evenementen
  • Bruin naar je vakantiebestemming
  • Goed voor de huid
  • Kleur afgestemd op uw teint
  • Producten voor thuisgebruik in onze studio

Het resultaat is direct zichtbaar en de kleur van de bodytanning komt na 5 tot 8 uur echt tot zijn recht. Studio 7days maakt gebruik van Vanitan, een mooi Nederlands product. Deze veilige huidvriendelijke producten houden de kleur mooi vast en bevatten geen chemicaliën. Geschikt voor dames en heren.

Voor een optimaal effect

  • Scrub de huid 1 dag voor de behandeling met een niét oliehoudende scrub bij voorkeur een scrub handschoen. Gebruik daarna geen bodylotion of andere smeersels.
  • Scheren, waxen,harsen, bikinilijn kan tot ten minste 24 uur voorafgaand aan de behandeling. Dus niet op de dag zelf! Het kan zijn dat je huid daardoor gevoelig wordt. Gebruik geen oliehoudende producten.
  • Douche voor de behandeling alleen met warm water. Gebruik geen zeep, deodorant, parfum, make-up of bodylotion op de dag van de behandeling.

In de studio hebben wij een ruim assortiment met professionele spraytan producten, afgestemd op uw huidtype. Zo kunt u thuis langer genieten van een een heerlijke teint!

Vanitan

Vanitan is de nieuwe generatie als het gaat om spraytanning.

De lotions bevatten geen onnodige toevoegingen en enkel zuivere bestanddelen. De verneveling over de huid zorgt voor een egaal bonze teint zonder vlekjes of streepjes.

Ervaar het effect!

 

De kosten voor een body&face spray-tan bedragen 30 euro.

Neem contact op voor meer informatie of bel voor het maken van een afspraak 020-6171291